Wie
Home
Coaching / therapie
Nia

Eva

Eniava is de praktijk van Eva Zabarylo (°1980).

Ik werkte 6 jaar als HR-adviseur voor het bedrijfsleven en als outplacement- en loopbaancoach. In 2008 begon ik een eigen psychotherapiepraktijk nabij Gent waar zowel individuen worden begeleid als groepen worden getraind. Ik gaf ook les binnen de vierjarige Therapeutenopleiding Interactionele Vormgeving (Educatieve Academie). De body & mind-bewegingsvorm Nia is voor mij een grote inspiratiebron. Als gecertificeerd Nia-lesgever geef ik diverse lessen en workshops. Lichaamswerk is mede hierdoor één van mijn stokpaardjes.

Ik heb ook mijn eigen plek in Melle waar mensen welkom zijn voor allerhande cursussen, trainingen, lessen,... Entre Cour & Jardin is een plaats waar je kunt rusten, stil zijn, ervaren, leren, dansen en feesten, een plek waar geleefd mag worden.

Sinds 2017 startten wij daar een nieuw initiatief! Compagnie Bougie biedt een platform aan mensen die zich opgebrand voelen en op zoek zijn naar meer energie. Het wil een verzamelplek zijn van experten, informatie en begeleidingsmogelijkheden rond alles wat met burn-out en energieproblemen te maken heeft, om jou het leven eenvoudiger en aangenamer te maken.

Daarnaast geniet ik met volle teugen van mijn prachtige dochter Emmely en van de liefdevolle relatie met mijn partner.

Kortom veel goud in mijn leven, dat ik graag deel met anderen.

Licentiate in de psychologie
Therapeute in de Interactionele Vormgeving
Erkenningsnummer psychologencommissie: 802108022
Aansluiting bij BFP, VVKP, VVTIV

Contact

Eva Zabarylo

Adres: Brusselsesteenweg 263
 9090 Melle
Telefoon: +32-475-286428
btw-nr: BE 0829.949.420
E-mail: eva@eniava.be

IBAN: BE17 0016 2109 5221
BIC: GEBABEBB

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ons Privacybeleid

Wegbeschrijving

In de Brusselsesteenweg en omliggende straten geldt "blauwe zone", maar er kan gratis en zonder beperkingen geparkeerd worden aan het voetbalplein in de Wezenstr. (via de Kapellestr.).

Wegbeschrijving wagen:
Via R4 (ring rond Gent) afrit 6, Melle of komende van Gent: Brusselsesteenweg, richting Melle - op linkerkant 100 m voor lichten centrum Melle.

Wegbeschrijving openbaar vervoer:
Op 300 m van het station van Melle, op 8 km van het station Gent Dampoort en op 8,4 km van het station Gent Sint-Pieters. Bushalte "Melle Gemeenteplein" (op 38 m) of "station Melle" (op 300m).